Sommarträff 2017

Borås Jeepklubb inbjuder till sommarträff 2017


Träffen hålls som vanligt på Bråt i Borås, 11-13 Augusti

Det blir nattorientering på Fredagskvällen där det kommer finnas en lättare och en lite hårdare slinga, vid uppsamlingen kommer det att bjudas på korv.

Lördag bjuder på frikörning samt tipsrunda och även här kommer det finnas en lätt och en lite hårdare runda och givetvis även tipsfrågor till barnen. Under dagen kommer vi även att sälja lotter där alla är med i chansen till att vinna 4st däck.

På lördagskvällen bjuder vi på grillat till alla träffdeltagarna.

Det kommer att hållas prisutdelning för nattorientering lätt/hård runda och barn rundan tillsammans med andra roliga priser SAMT DRAGNING AV VINNARE I LOTTERIET.

Vi kommer att spela härlig musik hela kvällen och givetvis kommer det även att finnas plats för dans.

Under helgen kommer vår kioskvagn finnas på plats på körområdet med möjlighet till att köpa hamburgare, korv, DRICKA OCH KAFFE och på söndag morgon kommer vi att sälja kaffe och frallor på campingområdet. betalning av varor i kioskvagnen sker via swish.

i år kommer camping att ske på ett nytt område som ligger intill g:a varbergsvägen mitt emot borås ridhus, detta innebär att transportsträckan mellan campingen och körområdet (ca 750m) sker på allmän väg. insläppet till campingområdet kommer att öppna klockan 16.00 på fredagen.

Nattorienteringen startar klockan 21.00 och varar till klockan 00:00, anmälan sker i insläppet vid campingen före kl. 20.00.

Förarmöte för nattorienteringen hålls på campingområdet vid scenen klockan 20.30.

Insläppet till körområdet öppnar 08.00 på lördagen med frikörning mellan 09.00-17.00
observera att svarskorten till tipspromenaden lämnas in senast klockan 15.00 i kioskvagnen.
Frikörning även på söndagen 09.00-13.00 för dom som orkar.

Träff och camping för hela helgen kostar 500:-, samma pris oavsett om du kör en dag eller hela helgen. Anmälan sker på plats. Vi tar kontanter samt swish.

Tänk på att visa hänsyn och anpassa hastigheten på körområdet till gångfart för att minska risken för olyckor då både barn och vuxna rör sig på området.

OBS! Medtag identitetshandlingar/registreringsbevis samt försäkringsbrev för din bil, detta skall kunna uppvisas på uppmaning av arrangören.
Givetvis skall handlingarna höra till den bil som du har med dig (ramnummer/id-plåt skall gå att finna). Detta är upp till fordonsägaren att visa/bevisa.
Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa fordon som inte uppfyller gällande stadgar eller på annat vis anses direkt olämpligt att framföra på området.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.